Vis met Mort Subite Cassis

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 pak kabeljauw diepvries
  • 2 flesjes Mort Subite Cassis
  • 3 beschuiten of paneermeel
  • 2 eieren
  • 1 bosje peterselie
  • 1 flinke venkelknol
  • 1 bosuitje
  • 100 gr ontbijtspek gerookt
  • 1 pakje Room Culinair van 2 dl
  • 1 eetlepel Aceto Balsamico

Instructies

  • Knijp de beschuiten tot paneermeel.
  • Hak de peterselie zeer fijn en meng dit door het paneermeel.
  • Klop de eieren.
  • Verdeel de vis in vieren, wrijf de stukken in met peper en omwikkel ze met het ontbijtspek.
  • Haal de pakketjes door de losgeklopte eieren en daarna flink door het paneermeelmengsel en bak ze in wat boter in ± 5 minuten gaar.
  • Snijd de venkel en de bosui fijn en roerbak ze ± 5 minuten in wat boter.
  • Laat intussen de Mort Subite Cassis en 1 eetlepel Aceto Balsamico tot een flinke bodem inkoken.
  • Doe er naar smaak Room Culinair en wat peper bij en laat nog even koken.
  • Schep de groenten in het midden van de borden, leg de stukjes gebakken vis erop en schep de saus eromheen.

Notities / Tips / Wijnadvies

Geef er gekookte aardappels of stokbrood bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Vis
Land van herkomst België