Vis met Mort Subite Cassis
Ingrediënten
- 1 pak kabeljauw diepvries
- 2 flesjes Mort Subite Cassis
- 3 beschuiten of paneermeel
- 2 eieren
- 1 bosje peterselie
- 1 flinke venkelknol
- 1 bosuitje
- 100 gr ontbijtspek gerookt
- 1 pakje Room Culinair van 2 dl
- 1 eetlepel Aceto Balsamico
Instructies
- Knijp de beschuiten tot paneermeel.
- Hak de peterselie zeer fijn en meng dit door het paneermeel.
- Klop de eieren.
- Verdeel de vis in vieren, wrijf de stukken in met peper en omwikkel ze met het ontbijtspek.
- Haal de pakketjes door de losgeklopte eieren en daarna flink door het paneermeelmengsel en bak ze in wat boter in ± 5 minuten gaar.
- Snijd de venkel en de bosui fijn en roerbak ze ± 5 minuten in wat boter.
- Laat intussen de Mort Subite Cassis en 1 eetlepel Aceto Balsamico tot een flinke bodem inkoken.
- Doe er naar smaak Room Culinair en wat peper bij en laat nog even koken.
- Schep de groenten in het midden van de borden, leg de stukjes gebakken vis erop en schep de saus eromheen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geef er gekookte aardappels of stokbrood bij.