Vlaamse aardappelsalade

Vlaamse aardappelsalade

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 300 gr hesp gerookte
  • 1 kg aardappelen gekookte
  • 4 eieren hardgekookt
  • 2 augurken
  • 1 ui
  • 200 gr champignons

Voor de saus:

  • 4 eetlepels olie
  • 2 eetlepels witte wijnazijn
  • 1 koffielepel bieslook
  • 1 koffielepel kervel
  • peper
  • selderzout
  • peterselie

Instructies

  • Snijd de hesp, de aardappelen, de augurken en de eieren in stukjes.
  • Maak de ui schoon en snipper hem fijn.
  • Was de champignons en snijd ze in vieren.
  • Meng alle ingrediënten goed door elkaar.
  • Bereid een vinaigrette van de opgesomde ingrediënten.
  • Schep de vinaigrette door de salade en versier met toefjes peterselie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Groenten / Salade / Varkensvlees
Land van herkomst België