Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 750 g aardappels
- 250 g zoete aardappel
- 2 eieren
- 150 g augurken
- 1 ui
- 150 g witte kool
- 3 bladeren witlof
- 1 appels
- 1 klein wortel
- 100 g aoili of mayonaise
- 1 theelepel citroensap
- 2 theelepel mosterd
- 0.5 theelepel nootmuskaat
- 0.5 theelepel cayenne peper
- 3 theelepel kerrie
- 1 theelepel gemalen peper
- 1 theelepel zeezout
Garnering:
- mandarijn
- augurken extra
- aïoli extra
Instructies
- Schil de aardappelen en kook ze beide apart gaar.
- Kook de eieren hard.
- Eieren en aardappelen moeten afgekoeld zijn voordat je verder gaat met maken.
- Snij alle andere ingrediënten klein, voeg de kruiden toe en mosterd en stamp de aardappelen fijn en roer met een lepel de andere ingrediënten toe.
- Pak een mooie schaal en alles in de schaal, leg dan de (gesneden) ei erop en de aoïli of mayonaise er overheen.