Walnotentaartjes

Walnotentaartjes

Porties: 1 taartje
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 100 g walnoten gepelde
  • 2 eetlepel(s) suiker
  • eetlepel(s) honing
  • ½ citroen sap er van
  • ½ theelepel anijszaad
  • 1 theelepel anijslikeur
  • 3 plakjes bladerdeeg
  • olie voor het invetten

Instructies

  • De combi-stoomoven voorverwarmen op 200 °C en 30% stoom.
  • Intussen de walnoten grof hakken en de suiker, honing, het citroensap, anijszaad en de anijslikeur erdoor roeren.
  • De plakjes bladerdeeg naast elkaar op het aanrecht laten ontdooien.
  • De muffinplaat invetten en elk plakje bladerdeeg in vieren snijden.
  • In elke opening een vierkantje bladerdeeg leggen, het deeg met een vork inprikken en wat van het notenmengsel erop leggen.
  • De walnoottaartjes in ca. 10 minuten op 200 °C en 30% stoom goudbruin bakken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Dessert - Nagerecht