Witlofsalade met Rettich en Appel
Een frisse en knapperige witlofsalade met rettich en appel, perfect als bijgerecht of lichte lunch. Snel te maken en heerlijk van smaak!
Ingrediënten
Instructies
- Was en snijd de witlof in reepjes, verwijder het harde hart.
- Schil en rasp de rettich of ramanas.
- Schil en rasp de appel.
- Meng de witlof, rettich en appel in een kom.
- Voeg de mayonaise of yoghonaise toe en meng goed.
- Breng op smaak met peper, zout en eventueel paprikapoeder.
- Serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Lekker met een stukje vers brood of als frisse tegenhanger bij een hartige maaltijd.
Wijnadvies:
Combineer met een frisse, droge witte wijn zoals Sauvignon Blanc.
Voedingswaarden
Calories: 75 kcal | koolhydraten: 10 g | Protein: 1 g | Vet: 3 g | Zout: 0.3 g | Sugar: 6 g