Woknoedels met fijne quorn en appel
Ingredients
- 200 g geschrapte wortel
- 200 g groene kool
- 1 appels
- 1 pakje Quorn Fijngehakt 175 g
- ½ pak Conimex Wok Noedels 125 g
- Conimex Wok Olie
- Conimex Woksaus Knoflook Koriander
Instructions
- Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap asin) aan de kook.
- Voeg de noedels toe en kook deze in ca. 2 minuten gaar.
- Trek de noedels na 1 minuut koken uit elkaar.
- Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
- Snijd de wortel en de groene kool fijn.
- Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel fijn. (Besprenkel de appel eventueel met wat citroen tegen het verkleuren.)
- Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
- Voeg een scheutje olie toe en wok de Quorn, de wortel en de kool 6 minuten.
- Schep de afgekoelde noedels erdoor.
- Voeg de woksaus naar smaak (ca. 5 eetlepels) en de appel toe en wok het geheel nog enkele minuten.
- Schep de woknoedels in diepe borden of kommen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip:
Zet Conimex Kroepoek Naturel en Gebakken Uitjes op tafel, om naar eigen smaak erbij te nemen.
Variatietip:
In plaats van Quorn Fijngehakt kun je ook Quorn Stukjes, reepjes roerbakvlees of kipfilet gebruiken. Bestrooi de woknoedels eventueel met wat fijngehakte koriander.