Wokroll ajam paniki met ananassalade

Wokroll ajam paniki met ananassalade

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 ananas
  • 1 pakje Conimex Romige kokosmelk 2 dl
  • ½ pot Conimex Atjar Tjampoer
  • 1 struik broccoli ca. 500 g
  • 400 g kipreepjes
  • Conimex Wok Olie
  • 1 bakje Conimex Boemboe voor Ajam Paniki
  • 1 zak Conimex Wok Rolls

Instructies

  • Schil de ananas, verwijder het harde hart van de ananas en snijd het vruchtvlees in stukjes.
  • Meng ze in een schaal met de kokosmelk en de atjar (met vocht).
  • Maak de broccoli schoon.
  • Verdeel in heel kleine roosjes en snijd de steel in kleine blokjes.
  • Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de kipreepjes 3 minuten.
  • Voeg de broccoli toe en wok 2 minuten.
  • Voeg de boemboe en 2 dl water toe.
  • Goed mengen en 5 minuten laten pruttelen.
  • Verwarm de wokrolls volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • Schep de ajam paniki met broccoli op de wokrolls en rol ze op.
  • Geef de ananassalade erbij.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveertip:

Zet knapperige Gebakken Uitjes van Conimex op tafel. Ze zijn heerlijk bij de wokroll en ook erg lekker om over de ananassalade te strooien.

Variatietip:

Ananas kan ook meegewokt worden met de broccoli. Net weer even anders en ook erg lekker. Maak de salade dan bijvoorbeeld met spitskool of komkommer.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Fruit / Gevogelte / Kip / Roerbakken / Wokken