Worstspiesjes met fruit

Allerhande 2003
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 Catalaanse braadworstjes schaaltje a 6 stuks
  • 4 plakjes katenspek
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 blikje ananasstukjes op eigen sap 234 g
  • 1 blikje perzikschijfjes op siroop 225 g
  • 1 kiwi

Instructies

  • In pan flinke laag water aan de kook brengen.
  • Worstjes met vork enkele keren inprikken, in pan leggen en 6 minuten tegen de kook aan verwarmen.
  • Afgieten en worstjes op keukenpapier of in vergiet laten uitlekken.
  • Plakjes spek op snijplank leggen en dun bestrijken met mosterd.
  • Aan onderkant van elk plakje spek een worstje leggen.
  • Worstje in spek rollen en aan satéstokje prikken.
  • Grillpan verhitten.
  • Worstspiesjes in 7-8 minuten knapperig en gaar laten worden, regelmatig keren.
  • Intussen fruit uit blik in zeef laten uitlekken.
  • Kiwi dun schillen en in plakken snijden.
  • Fruit over vier bordjes verdelen.
  • Warme worstjes erop leggen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Ontbijt