Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- hoog ovenschaaltje doorsnede ca. 15 cm
Ingrediënten
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 °C of gasovenstand 4.
- Pel het sjalotje en snipper fijn.
- Verhit de olie in een koekenpan en fruit het sjalotje zachtjes goudgeel.
- Voeg de krieltjes toe en bak ze zachtjes mee.
- Was de courgette en snijd deze in blokjes.
- Meng de courgette en kruiden door de krieltjes en bak ze ongeveer 5 minuten mee.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Splits intussen het ei boven twee kommen.
- Prak de feta fijn en roer deze samen met de melk door de eierdooier.
- Klop het eiwit stijf en schep dit voorzichtig door het fetamengsel.
- Vet een ovenschaal in.
- Schep het aardappel-courgettemengsel in de schaal.
- Schep het fetamengsel erbovenop en strijk het voorzichtig uit.
- Bak de schotel in het midden van de oven in ongeveer 15 minuten gaar en goudbruin.
- Serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geniet van deze heerlijke Aardappel-Courgetteschotel met Feta!