Aardappel en waterkerssoep met leng
Aantal porties:
Deel dit recept via E-mail Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept
---------------------------------------------------------------------------------------------
Ingrediënten:
- 800 g lengfilet (in stukken van 100 g)
- 1½ l gevogeltebouillon
- 2 flinke aardappelen
- 2 botten waterkers
- 1 lepel boter
- 1 deciliter zure room
- peper
- zout
Bereidingswijze:
- De waterkers en de stukjes aardappel even stoven in boter, bevochtigen met de bouillon en zacht garen, mixen en op smaak brengen.
- De vis pocheren in de soep.
- Serveren met een beetje zure room.
Tips
Deze vissoep kunt u met eender welke vissoort klaarmaken.
Probeer ook eens een assortiment van 2 of 3 soorten.
Visfilets met minder vast visvlees voegt u op het laatst toe.
Probeer ook eens een assortiment van 2 of 3 soorten.
Visfilets met minder vast visvlees voegt u op het laatst toe.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Deel dit recept via E-mail Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept