Aardappel gevuld met gehakt

Aardappel gevuld met gehakt

Recept categorie(ën) Groenten, Rundvlees
Aantal porties: 4

Van wie is dit recept: Auteur Onbekend
Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept

Print dit recept

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • Maak de prei en worteltjes schoon en snijd ze in kleine stukjes.
  • Snijd de ham fijn. Vermeng het gehakt met de prei, wortel, ham, maïs, verser roomkaas, mosterd, franse tuinkruiden, zout en peper.
  • Boen de aardappelen onder koud stromend water goed schoon.
  • Snijd er overlangs een kapje af en hol de aardappelen met een lepeltje tot op 2 cm van de wand uit.
  • Prik gaatjes aan de binnen- en buitenkant van de aardappelen.
  • Vul ze hoog op met het gehaktmengsel en zet ze naast elkaar in een ovenschaal.
  • Verwarm de oven voor op 225ºC.
  • Zet de schaal in de oven en bak de gevulde aardappelen in ca. 25 minuten bruin en gaar.

---------------------------------------------------------------------------------------------



Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept
Print dit recept