Aardappel kervelsoep

Aardappel kervelsoep

Recept categorie(ën) Groenten, Soep
Aantal porties: 2

Van wie is dit recept: Astrid Veltman
Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept

Print dit recept

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • Schil de aardappelen, snijd ze in stukjes en kook ze in 4 dl water en het bouillontablet in ± 20 minuten gaar.
  • Pureer de aardappelen en het kookvocht met een (staaf)mixer en roer er de kervel en de zure room door.
  • Breng de soep op smaak met peper.
  • Magnetron: doe de aardappelen met 1/2 dl water in een schaal en kook ze afgedekt in ± 4 minuten op vol vermogen gaar.
  • Voeg het bouillontablet, 4 dl kokend water, de kervel en de zure room toe en pureer de soep.

---------------------------------------------------------------------------------------------



Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept
Print dit recept