Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
Instructies
- Schil de aardappels zorgvuldig.
- Pel de knoflook en pers deze in een kom.
- Hak de peterselie fijn.
- Voeg de mayonaise toe aan de kom en meng deze met de geperste knoflook, kappertjes en paprikapoeder.
- Kook de aardappels in ongeveer 20 minuten gaar.
- Giet ze af en stoom ze droog.
- Laat de aardappels vervolgens afkoelen.
- Snijd de afgekoelde aardappels tweemaal in de lengte door, waardoor je 8 krokante aardappelpartjes krijgt.
- Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan en bak de aardappelstukjes snel aan alle kanten tot ze knapperig en lichtbruin zijn.
- Schik de krokante aardappelpartjes in een mooi schaaltje en bestrooi ze met een paar korrels zeezout en de fijngehakte peterselie.
- Dompel de aardappelpartjes genereus in de knoflookmayonaise en geniet van de perfecte combinatie van krokant, romig en hartig.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer deze verleidelijke aardappelpartjes als smaakvolle bijgerecht en laat je gasten zich tegoed doen aan de heerlijke knoflookmayonaise!