Aardappel-sperziebonen stamppot
Ingrediënten
Instructies
- Kook de aardappelen en sperziebonen met het fijngehakte teentje knoflook in twee pannen met gezouten water totdat ze gaar zijn.
- Schenk 2 eetlepels olijfolie over de gekookte aardappelen en prak ze grof met een vork.
- Stamp de sperziebonen en knoflook fijn en schep ze door de grof geprakte aardappelen.
- Bestrooi het geheel met versgemalen zeezout en peper naar smaak.
- Voeg nog wat olijfolie toe voor extra smeuïgheid.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer deze heerlijke stamppot met karbonade of een gebakken speklap voor een complete en smaakvolle maaltijd. Geniet van de eenvoud en de rijke smaak van deze Aardappel-Sperziebonenstamppot!
Voedingswaarden
Calories: 541 kcal | koolhydraten: 30 g | Protein: 22 g | Vet: 37 g