Aardappel tomatenpuree met kip

Aardappel tomatenpuree met kip

Recept categorie(ën) Gevogelte, Groenten, Kip
Aantal porties: 4

Van wie is dit recept: C1000
Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept

Print dit recept

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • Kook de aardappelen in water met zout gaar.
  • Verhit intussen de Bak & Braad en braad de kip aan beide kanten bruin en in ± 20 minuten gaar.
  • Schep het citroensap over de peerparten.
  • Dep ze droog en bak ze de laatste 10 minuten met de kip mee (pas op voor spatten).
  • Laat de tomatenblokjes uitlekken maar vang het sap op.
  • Giet de aardappelen af en stamp ze fijn.
  • Schep de tomatenblokjes, het bieslook en zoveel tomatenvocht erdoor zodat een smeuïge puree ontstaat.
  • Breng hem op smaak met peper en zout.
  • Serveer de puree met de kip, de peer en de saus.

Tips

Lekker met gekookte worteltjes.

---------------------------------------------------------------------------------------------



Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept
Print dit recept