Aardappelbrandade
Aantal porties: personen
Deel dit recept via E-mail Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept
---------------------------------------------------------------------------------------------
Ingrediënten:
- 5 aardappels
- 2 teentjes knoflook (gesnipperd)
- 1 EI
- 8 eetlepel olijfolie
- 50 gram geraspte kaas
- 1 eetlepel azijn
- 6 gedroogde tomaten (gesneden)
Bereidingswijze:
- Bak de aardappels een uur in de oven op 200 graden.
- Snijd ze overlangs door en schep het binnenste eruit; laat nog een centimeter in de schil.
- Pureer het binnenste tezamen met de knoflook, de kaas, 4 eetlepels olijfolie, het ei en peper en zout naar smaak.
- Zet de aardappels nog 10 minuten in de oven.
- Meng de overgebleven olijfolie met de azijn en de gedroogde tomaten en giet dit over de aardappels.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Deel dit recept via E-mail Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept