Aardappelen in knoflookmayonaise

Aardappelen in knoflookmayonaise

Porties: 6
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 500 gram aardappels
  • 3 dl kippenbouillon
  • 150 gram mayonaise
  • 1/2-1 eetlepel citroensap
  • 3 teentjes knoflook geperst
  • 2 eetlepels peterselie fijngesneden
  • Zout
  • Peper

Instructies

  • Kook de aardappels in ongeveer 25 minuten gaar in de kippenbouillon.
  • Giet de aardappels af en snijd ze in plakjes van 1-1 1/2 cm.
  • Meng in een kom de mayonaise, citroensap, geperste knoflook, fijngesneden peterselie, zout en peper.
  • Schep de aardappels voorzichtig door dit mengsel.
  • Laat de aardappels ongeveer 1 uur staan om op kamertemperatuur te komen voordat je serveert.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Tapas
Land van herkomst Spanje