Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Klop in een kom de eieren los met melk, bieslook, salsa ketchup, zout en peper.
- Hak de walnoten grof.
- Halveer de aardappelpartjes.
- Verhit in een grote koekenpan de boter of margarine en bak de aardappelpartjes circa 5 minuten, af en toe omscheppen.
- Pel de knoflookteentjes, pers ze erboven uit en bak nog circa 1 minuut mee.
- Voeg het eiermengsel en de walnoten toe, dek af en laat circa 10 minuten zachtjes bakken.
- Schuif de omelet voorzichtig op een deksel en laat omgekeerd terug in de pan glijden.
- Bak afgedekt nog circa 5 minuten zachtjes.
- Serveer de aardappelomelet met walnoten met roergebakken groene kool.
Notities / Tips / Wijnadvies
Deze hartige aardappelomelet met walnoten smaakt heerlijk met een frisse salade of wat vers brood. Je kunt ook variëren met de groenten en kruiden naar smaak.
Wijnadvies:
Deze aardappelomelet met walnoten gaat goed samen met een lichte, fruitige witte wijn zoals een Sauvignon Blanc of een Pinot Grigio. De frisse tonen van de wijn complementeren de smaken van de omelet en zorgen voor een perfecte balans.Voedingswaarden
Calories: 380 kcal | koolhydraten: 30 g | Protein: 12 g | Vet: 24 g | Zout: 1.5 g | Sugar: 3 g