Aardappelsalade met Feta

Aardappelsalade met Feta

Deze salade is snel en eenvoudig te bereiden en zit vol smaak. Het is een perfect bijgerecht voor een zomerse maaltijd of als lichte lunch.
Porties: 4
Bereidingstijd: 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • Zout
  • 1 zakje aardappelgolfjes 450 g, CêlaVita
  • 1 pakje pizzavleesreepjes ca. 150 g
  • 1 vleestomaat
  • 1 zakje veldsla 75 g
  • 1 pakje bleekselderijrauwkost 150 g
  • 1 potje fetablokjes in kruidenolie 300 g, Apetina
  • 2 eetlepels balsamicoazijn

Instructies

  • Kook de aardappelgolfjes in een pan met weinig water en wat zout in ongeveer 6 minuten beetgaar.
  • Bak ondertussen de pizzavleesreepjes in een steelpan zachtjes uit gedurende ongeveer 5 minuten.
  • Was de tomaat en snijd deze in stukjes.
  • Verdeel de veldsla en bleekselderijrauwkost over vier borden.
  • Leg de gekookte aardappelgolfjes op de sla.
  • Verdeel de uitgebakken pizzavleesreepjes en tomaatstukjes erover.
  • Verdeel de fetablokjes met een deel van de olie erover.
  • Besprenkel de salade met balsamicoazijn.
  • Serveer direct en geniet van deze heerlijke aardappelsalade met feta!

Voedingswaarden

Calories: 400 kcal | koolhydraten: 25 g | Protein: 17 g | Vet: 26 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Kaas / Salade