Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 150 g brie boerenbrie
- 4 varkensschnitzels
- 1 groene paprika
- 1 bak cherrytomaten
- 6 eetlepel(s) vloeibare margarine
- 2 zakken Italiaanse aardappelschotel à 450 g
Instructies
- Brie in plakken snijden.
- Schnitzels met peper en zout bestrooien.
- Helft van iedere schnitzel met brie bedekken.
- Schnitzel dubbelvouwen en met prikker vastzetten.
- Paprika schoonmaken en in blokjes snijden.
- Tomaten wassen. In grote wok 2 eetlepels margarine verhitten en aardappelschotel met paprika in 10 minuten gaarbakken.
- Laatste minuut tomaten meebakken.
- In braadpan rest van margarine verhitten en schnitzels in 5 minuten aan iedere kant bruin en gaar bakken.
- Aardappelschotel over vier borden verdelen en schnitzel erop leggen.