Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 700 g voorgekookte aardappelschijfjes
- 75 g gorgonzola verkruimeld
- 1 pot Aardappel Anders bacon ui Cambell
- 4 enkele kipfilets
- versgemalen peper
- zout
- 3 eetlepel(s) Bakken & Braden vloeibaar
- 2 zakken spinazie à 300 g
Instructies
- Verdeel de aardappelschijfjes over de bodem van een ingevette ovenschaal.
- Strooi de gorgonzola erover en schenk de aardappel anders erover.
- Zorg ervoor dat de aardappelschijfjes onder de saus liggen.
- Zet de schaal in een voorverwarmde oven (200 °C) en laat hem in ± 40 minuten door en door warm worden en gratineren.
- Bestrooi de kip met peper en zout naar smaak en bak ze in het vloeibare bakvet in ± 15 minuten lichtbruin en helemaal gaar.
- Kook de spinazie in een beetje water met zout en giet hem af.
- Serveer de kip met de aardappelschotel en de spinazie.