Aardappelschotel met gorgonzola

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 700 g voorgekookte aardappelschijfjes
  • 75 g gorgonzola verkruimeld
  • 1 pot Aardappel Anders bacon ui Cambell
  • 4 enkele kipfilets
  • versgemalen peper
  • zout
  • 3 eetlepel(s) Bakken & Braden vloeibaar
  • 2 zakken spinazie à 300 g

Instructies

  • Verdeel de aardappelschijfjes over de bodem van een ingevette ovenschaal.
  • Strooi de gorgonzola erover en schenk de aardappel anders erover.
  • Zorg ervoor dat de aardappelschijfjes onder de saus liggen.
  • Zet de schaal in een voorverwarmde oven (200 °C) en laat hem in ± 40 minuten door en door warm worden en gratineren.
  • Bestrooi de kip met peper en zout naar smaak en bak ze in het vloeibare bakvet in ± 15 minuten lichtbruin en helemaal gaar.
  • Kook de spinazie in een beetje water met zout en giet hem af.
  • Serveer de kip met de aardappelschotel en de spinazie.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:

Giacondi Grillo Sicilia, wit, Italië
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Kaas / Ovenschotel