Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 pakje aardappelpuree met kaas Maggi
- 2 dl melk
- 1 ei
- 150 gram mortadella Italiaanse vleeswaar, in plakken
- 1 blik polpabella 400 gr, stukjes tomaat, Grand'Italia
- zout versgemalen peper
- 3 takjes basilicum
- 1 mozzarellakaasje in plakjes
Instructies
- Verwarm de oven voor op 225°C.
- Maak de puree met water en 2 dl melk volgens de gebruiksaanwijzing en meng het ei erdoor.
- Vet een ovenschaal (24 cm doorsnee) in.
- Schep de puree erin en strijk die glad.
- Leg de mortadella erop.
- Schep de stukjes tomaat uit het blik, verdeel ze over de mortadella en bestrooi met zout en peper.
- Knip de basilicum erboven fijn, verdeel de plakjes mozzarella erover en schenk het tomatensap erover.
- Bak de 'pizza' in het midden van de oven in ± 15 minuten goudbruin en laat de kaas smelten.
- Garneer met een toefje basilicum.
- Lekker met friséesalade.
- u kunt ook 2 één-persoons 'pizza's' maken in kleine ovenschaaltjes (18 cm doorsnee).