Aardappelsoep met salami en geitenkaas

Recept categorie(ën) Kaas, Soep, Varkensvlees, Voorgerechten
Aantal porties: 4 personen

Van wie is dit recept: Albert Heijn / Allerhande
Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept

Print dit recept

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • In soeppan 2 eetlepels olie verhitten en salamiblokjes op laag vuur uitbakken.
  • Salami op bordje scheppen.
  • In bakvet ui glazig fruiten.
  • Aardappelblokjes en tijm erdoor scheppen en 1-2 minuten zachtjes bakken.
  • Bouillon erbij schenken, geheel aan de kook brengen en 10 eetlepels op laag vuur koken.
  • Courgette in lange dunne plakken snijden.
  • Courgette en paprika met olie bestrijken en in grillpan beetgaar roosteren, regelmatig keren.
  • Groenten eventueel na grillen in kleinere stukken snijden.
  • Aardappels in bouillon heel kort met staafmixer of even in keukenmachine pureren.
  • Soep opnieuw 3 minuten zachtjes doorwarmen en op smaak brengen met citroensap, zout en peper.
  • Aardappelsoep in vier grote, wijde kommen scheppen.
  • Geroosterde groenten erin scheppen.
  • Salami en geitenkaas erover strooien.
  • Peper erboven malen of strooien.

---------------------------------------------------------------------------------------------



Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept
Print dit recept