Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 rode paprika
- 1 chorizoworst 250 g
- 1 komkommer
- 5 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 1 eetlepel(s) azijn
- 2 zakken aardappelpartjes met schil country, à 425 g
- 1 zak champignon roerbakmix 400 g
Instructies
- Paprika schoonmaken en in stukjes snijden.
- Chorizo in kleine blokjes snijden.
- Komkommer schillen en in dunne plakjes schaven.
- Van 2 eetlepels olie, 1 eetlepel azijn, zout en peper dressing roeren.
- Komkommer met dressing mengen.
- In koekenpan 2 eetlepels olie verhitten en aardappels in 8 minuten op middelhoog vuur bakken.
- In andere koekenpan rest van olie verhitten en chorizoblokjes en paprika 5 minuten bakken.
- Roerbakmix toevoegen en 5 minuten meebakken.
- Aardappels aan groenten toevoegen en voorzichtig mengen.
- Met zout en peper op smaak brengen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Schotel met komkommersalade serveren.