Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 4 aardappels
- 1 ui
- olijfolie
- 3 eieren
- 2 eetlepel(s) grof gehakte peterselie
- zout en peper
Instructies
- Snijd de aardappels in kleine blokjes en pel en snipper de ui.
- Verhit 4 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak hierin op een matig vuur
- de aardappelblokjes en de ui in ca. 10 minuten gaar (geregeld omscheppen).
- Klop de eieren los met een scheutje water, de grof gehakte peterselie, wat zout en wat peper.
- Schenk het eimengsel over de aardappelblokjes en bak de tortilla met het deksel op de pan tot de bovenkant gestold is (ca. 5 minuten).
- Keer de aardappeltortilla en bak ook deze kant goudbruin (ca. 3 minuten).
- Snijd de warme aardappeltortilla in kleine blokjes.