Aardappeltortilla met salami en olijven

Recept categorie(ën) Tortilla
Land van herkomst Spanje
Aantal porties: 4

Van wie is dit recept: Albert Heijn / Allerhande
Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept

Print dit recept

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • Oven op 220 °C voorverwarmen en ciabatta volgens gebruiksaanwijzing afbakken.
  • Ui pellen en snipperen.
  • Goudsalami in reepjes snijden.
  • In koekenpan helft van olie verhitten en ui en aardappel 4 minuten bakken.
  • Af en toe omscheppen.
  • Salami en grootste deel plakjes olijven erdoor scheppen en mengsel in pan verdelen.
  • Eieren met Boursin, zout en peper loskloppen en over aardappelmengsel verdelen.
  • Tortilla 10 minuten zacht bakken tot bovenkant bijna droog is.
  • Tortilla met behulp van deksel in pan keren en onderkant bruin bakken.
  • Van rest olie, azijn, peper en zout dressing roeren en over sla verdelen.
  • Tortilla in punten snijden, met rest olijfplakjes garneren en met sla en ciabatta serveren.

---------------------------------------------------------------------------------------------



Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept
Print dit recept