Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 18 pommes culinair
- 150 g grana padano in plakken geschaafd
- 25 g boter
- 50 ml olijfolie met truffelaroma
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200ºC.
- Boen de aardappels goed schoon.
- Snijd elke aardappel aan één kant in, met telkens enkele mm tussenruimte.
- Snijd de aardappels net niet helemaal door, de schijfjes moeten aan de onderkant vast blijven zitten.
- Steek enkele plakken kaas in de ingesneden aardappelen.
- Smelt de boter in enkele seconden in de magnetron en roer deze door de truffelolie.
- Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
- Kwast elke aardappel in met het oliemengsel (ook tussen de schijfjes) en zet ze in een ovenschaal.
- Laat de aardappels in de oven in 1 uur gaar worden.