Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- ronde bakvorm (10 cm)
Ingrediënten
- 4 plakjes bladerdeeg diepvries / ontdooid
- ½ pakje poeder voor banketbakkersroom pakje á 140 gr
- 2 dl volle melk
- 2 eetlepel(s) hazelnoot-krokant zakje, Baukje
- 1 eetlepel(s) cognac
- 12 halve abrikozen blik, inh. 425 gr
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Bekleed de vormpjes met het bladerdeeg, snijd het overhangende deeg langs de randen weg.
- Bereid de banketbakkersroom met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Roer de hazelnoot-krokant en de cognac erdoor.
- Verdeel het roommengsel over de deegbodems en leg op ieder taartje 3 abrikozen.
- Bak de taartjes in het midden van de oven in 15 minuten goudbruin en gaar.
- U kunt banketbakkersroom ook zelf maken.