Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
Kleiner
Normaal
Groter
Abrikozencustardtaartjes
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
ronde bakvorm (10 cm)
Oven
Ingrediënten
▢
4
plakjes
bladerdeeg
diepvries / ontdooid
▢
½
pakje
poeder voor banketbakkersroom
pakje á 140 gr
▢
2
dl
volle melk
▢
2
eetlepel(s)
hazelnoot-krokant
zakje, Baukje
▢
1
eetlepel(s)
cognac
▢
12
halve
abrikozen
blik, inh. 425 gr
Instructies
Verwarm de oven voor op 200°C.
Bekleed de vormpjes met het bladerdeeg, snijd het overhangende deeg langs de randen weg.
Bereid de banketbakkersroom met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Roer de hazelnoot-krokant en de cognac erdoor.
Verdeel het roommengsel over de deegbodems en leg op ieder taartje 3 abrikozen.
Bak de taartjes in het midden van de oven in 15 minuten goudbruin en gaar.
U kunt banketbakkersroom ook zelf maken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Taart