Abrikozencustardtaartjes

Abrikozencustardtaartjes

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 plakjes bladerdeeg diepvries / ontdooid
  • ½ pakje poeder voor banketbakkersroom pakje á 140 gr
  • 2 dl volle melk
  • 2 eetlepel(s) hazelnoot-krokant zakje, Baukje
  • 1 eetlepel(s) cognac
  • 12 halve abrikozen blik, inh. 425 gr

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Bekleed de vormpjes met het bladerdeeg, snijd het overhangende deeg langs de randen weg.
  • Bereid de banketbakkersroom met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Roer de hazelnoot-krokant en de cognac erdoor.
  • Verdeel het roommengsel over de deegbodems en leg op ieder taartje 3 abrikozen.
  • Bak de taartjes in het midden van de oven in 15 minuten goudbruin en gaar.
  • U kunt banketbakkersroom ook zelf maken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Fruit / Taart