Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 400 g witte rijst
- 500 g doperwtjes diepvries
- 400 g kipfilet
- 2 uien
- Conimex Wok Olie
- 1 zak Conimex Roerbaksaus Indonesische Ajam Ketjap
- 3 eetlepels fijngehakte koriander
Instructies
- Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Kook de laatste 5 minuten de doperwtjes mee.
- Snijd de kip in blokjes.
- Pel en snijd de uien in halve ringen.
- Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de kip ca. 5 minuten.
- Voeg de uien toe en wok 5 minuten mee.
- Voeg de roerbaksaus toe en laat goed warm worden.
- Meng de helft van de koriander door de doperwtjesrijst.
- Verdeel de ajam ketjap over de borden en bestrooi met de rest van de koriander.
- Schep de doperwtjesrijst ernaast.