Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 4 kipfilet
- 6 eetlepels pindakaas
- 400 g spinazie à là crème
- 2 blikjes tomatenpuree
- ½ zakje nasikruiden
- 1 ui
- maggi
- olie
- samba l naar smaak
- ½ theelepel kerriepoeder
Instructies
- Week de nasikruiden 10 minuten in warm water.
- Snijd de kipfilet in blokjes en braad deze in de olie.
- Snipper de ui en voeg dit aan de kipfilet toe.
- Voeg de tomatenpuree en nasikruiden toe.
- Ontdooi de spinazie in een aparte pan.
- Voeg de gekookte spinazie aan het kipmengsel toe.
- Doe de pindakaas erbij, de sambal en kerriepoeder.
- Laat het geheel 10 minuten zachtjes pruttelen.
- Goed doorroeren, eventueel wat water toevoegen.