De taartbodem kunt u maken van een zakje kruimelbodemmix met boter.
Bereid de bodem volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Leg hem in de springvorm en zet hem om stevig te worden even in de koelkast.
Mix de kwarktaartmix met 4 dl ananassap schuimig.
Klop in een andere kom de slagroom stijf, schep dit door de taartmix en vul de springvorm hiermee.
Strijk de bovenkant glad en zet de taart ± 1 uur in de koelkast.
Laat de ananas in een zeef uitlekken, vang het sap op en vul het met ananassap uit het pak tot 3 dl aan.
Week de gelatine in koud water.
Breng in een steelpan wat ananassap aan de kook en los de uitgeknepen gelatine erin op.
Roer de rest van het ananassap erdoor en laat dit (eventueel in de diepvries)
dik vloeibaar worden.
Leg de schijven ananas op de kwarktaart, leg het andere fruit in de holten daartussen en giet er dan voorzichtig een laagje gelei over.
Laat het geheel in de koelkast dan nog 11/2 uur opstijven