Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- slacentrifuge
- slakom
Ingrediënten
- 1 krop andijvie
- 1 uitje gesnipperd
- 100 gram gerookte kip
- 100 gram kastanjechampignons
- 1 scheut olie om in te bakken
Dressing:
Voor de garnering:
- 2 eetlepel(s) walnoten
Instructies
- Snijd de andijvie in reepjes, was ze, slinger ze in een slacentrifuge droog en doe ze in een slakom.
- Snijd de kip in blokjes.
- Veeg de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
- Fruit de ui in wat olie.
- Fruit de kipblokjes en de champignons een paar minuten mee, laat iets afkoelen en schep het mengsel door de andijvie.
- Klop een dressing van de ingrediënten en schep die door de sla.
- Hak de walnoten grof en strooi ze over de salade.