APPELTAART PANNENKOEK

Appeltaart Pannenkoek

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 pak Jan pannenkoeken naturel
  • 2 appels
  • 1 eetlepel(s) roomboter
  • 4 eetlepel(s) rozijnen
  • 1 eetlepel(s) kaneel
  • 1 bus slagroom
  • Amandelschaafsel
  • Poedersuiker

Instructies

  • Verwarm de pannenkoeken volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • Verwijder de klokhuizen uit de appels en snijd ze in plakken van 1 cm dik.
  • Bestrooi de appels met een snuf kaneel.
  • Verhit een klontje roomboter in een koekenpan en bak hierin de appelschijven op middelhoog vuur tot ze zacht zijn, ongeveer 2 minuten per kant.
  • Beleg iedere pannenkoek met 3 appelschijven en bestrooi met 1 eetlepel rozijnen.
  • Bestuif de belegde pannenkoek met wat poedersuiker en geef er een dot slagroom bij.

Optioneel:

  • Bestrooi met wat geroosterd amandelschaafsel
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Fruit / Pannenkoeken