Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 pak Jan pannenkoeken naturel
- 2 appels
- 1 eetlepel(s) roomboter
- 4 eetlepel(s) rozijnen
- 1 eetlepel(s) kaneel
- 1 bus slagroom
- Amandelschaafsel
- Poedersuiker
Instructies
- Verwarm de pannenkoeken volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Verwijder de klokhuizen uit de appels en snijd ze in plakken van 1 cm dik.
- Bestrooi de appels met een snuf kaneel.
- Verhit een klontje roomboter in een koekenpan en bak hierin de appelschijven op middelhoog vuur tot ze zacht zijn, ongeveer 2 minuten per kant.
- Beleg iedere pannenkoek met 3 appelschijven en bestrooi met 1 eetlepel rozijnen.
- Bestuif de belegde pannenkoek met wat poedersuiker en geef er een dot slagroom bij.
Optioneel:
- Bestrooi met wat geroosterd amandelschaafsel