Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 blikje artisjokbodems
- 2 tomaten
- 1 kleine courgette
- 2 theelepel oregano
- 1 theelepel tijm
- 2 zwarte olijven
- 6 eetlepels olie
- 2 eetlepels azijn
- 2 kropjes radicchio
- 1 bosje verse bieslook
Instructies
- Laat de sardines en de artisjokbodems uitlekken en snijd ze in stukjes.
- Pel en ontpit de tomaten en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes.
- Snijd de courgette in dunne plakjes.
- Doe alles in een kom.
- Hak de tuinkruiden en de olijven fijn en roer dit door de olie en de azijn.
- Giet dit op de salade en schep goed om.
- Pluk van de radicchio 8 mooie bladeren.
- Vorm hiervan 4 bakjes en zet ze op borden.
- Schep de artisjoksalade erin en bestrooi met de fijngeknipte bieslook.