Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 potje witte asperges 315 ml
- 8 blaadje(s) kropsla ca. 150 g
- ½ zakje bieslook verse à 25 g
- 2 eetlepel mayonaise
- 2 eetlepel volle yoghurt
- 1 theelepel kerriepoeder
- ½ eetlepel sherry
- 1 schaaltje kipfilet fumé
Instructies
- Asperges laten uitlekken en in stukjes van ca. 1 cm snijden.
- Sla wassen en laten uitlekken.
- Kipfilet in kleine blokjes snijden.
- Bieslook fijnknippen.
- Sausje roeren van mayonaise, yoghurt, kerrie en sherry.
- Op smaak brengen met zout en peper.
- Asperges en kip mengen met saus.
- Sla in vier (glazen) schaaltjes leggen.
- Asperge-kipmengsel erover verdelen.
- Bestrooien met bieslook.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met geroosterd brood en roomboter.