Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- magnetron
Ingrediënten
- 500 g witte asperges
- 1 duopak aardappelschijfjes 700 g
- 1 pakje schouderham ca. 140 g
- 8 eieren
- 1 pakje seizoenssaus voor asperges 37 g
- ½ zakje verse bieslook a 25 g
- 5 eetlepel(s) vloeibare margarine
Instructies
- Asperges dun schillen en houtachtige uiteinden afsnijden.
- Asperges in stukken van 4 cm snijden, in 8 min. gaarkoken en laten uitlekken.
- Aardappelschijfjes volgens gebruiksaanwijzing verwarmen in magnetron.
- Eieren met zout en peper loskloppen.
- Ham in reepjes snijden. Bieslook fijnknippen.
- In koekenpan 3 el margarine verhitten en de omeletten bakken.
- Deze warm houden.
- Saus met rest van margarine volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
- Grootste deel hamreepjes door saus roeren.
- Helft bieslook door aardappels mengen.
- Rest van bieslook door asperges mengen.
- Omeletten over vier borden verdelen.
- Asperges erop scheppen en omelet dichtvouwen.
- Saus erover schenken en met rest hamreepjes garneren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Met aardappelschijfjes serveren.