Asperges met voorjaarsgroenten en kalfsoester
Ingrediënten
Instructies
- Snijd een stuk van de onderkant van de geschilde asperges.
- Maak de peultjes schoon.
- Laat de diepvriesdoperwten ontdooien.
- Spoel de peperkorrels af.
- Kook de asperges in iets gezouten water in circa 15 minuten nét gaar.
- Doe na 7 minuten de peultjes bij de asperges in de pan en kook deze mee.
- Kook de doperwten de laatste 5 minuten mee.
- Verhit de boter in een koekenpan en bak de kalfsoester in ongeveer 12 minuten gaar.
- Draai ze halverwege de baktijd om.
- De juiste baktijd hangt af van de dikte van de kalfsoesters.
- Bestrooi het vlees met zout en peper.
- Bereid de peperroomsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Roer de groene peperkorrels door de saus.
- Verdeel de uitgelekte groenten over de borden.
- Leg op elk bord een kalfsoester en giet de saus over het vlees.