Snijd de aubergines in plakken, bestrooi ze met zout en laat ze ± 30 minuten liggen.
Kook de eieren 10 minuten, pel ze en snijd ze in plakjes.
Pel en snipper de ui.
Verhit 1 eetlepel olie in een pan en fruit de ui glazig.
Pers de teentjes knoflook erboven uit.
Voeg de tomaat en de kruiden toe en laat de saus ± 5 minuten sudderen.
Voeg zout en peper toe.
Snijd de mozzarella in plakjes.
Dep de aubergine droog.
Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de aubergineplakken bruin.
Vet een ovenschaal in en leg er de helft van de aubergineplakken dakpansgewijs in.
Schep de helft van de saus erover en leg hierop de plakjes ei en de rest van de aubergine.
Verdeel de rest van de saus erover, leg de plakjes mozzarella erop en strooi
de Parmezaanse kaas erover.
Verwarm de oven voor op 200°C en bak de aubergineschotel ± 30 minuten.
Serveer de schotel op een réchaud.