Avocadosaus met crudités
Aller Hande 1996
Equipment
Ingrediënten
Instructies
VOORBEREIDEN:
- Wortel schoonmaken, wassen en in reepjes van ca. 1 cm breed snijden.
- Bleekselderij wassen en schoonmaken.
- Stengels in lengte halveren en in stukjes van ca. 4 cm snijden.
- Paprika's schoonmaken, wassen en in reepjes snijden.
- Groenten apart in kommetjes leggen en tot gebruik afgedekt in de koelkast zetten.
- Avocado halveren en pit verwijderen.
- Met lepel vruchtvlees uit schil lepelen.
- Citroen uitpersen.
- Appel wassen, halveren, klokhuis verwijderen en kleinsnijden.
- Avocado, citroensap, appel, crème fraîche, tacokruiden, zout en peper in keukenmachine of met staafmixer grof pureren.
- Avocadosaus tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
BEREIDEN:
- Saus nogmaals doorroeren en overdoen in kom.
- Kom in midden van platte schaal zetten.
- Crudités eromheen leggen.
Voedingswaarden
Calories: 150 kcal | koolhydraten: 9 g | Protein: 3 g | Vet: 12 g