Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 Chinese kool
- ½ zakje peterselie verse à 30 g
- 50 g cashewnoten ongezouten / zakje à 150 g
- 300 g pandanrijst pak à 400 g
- 2 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 2 runderreepjes naturel a 225 g
- ½ blik kokosmelk light à 400 ml
- 1 kuipje boemboe rendang vlees 125 g
- 1 zak wortel julienne gesneden150 g
Instructies
- Kool in repen snijden.
- Peterselie fijnsnijden.
- Cashewnoten grof hakken.
- Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking.
- Cashewnoten en peterselie door rijst scheppen en met deksel op pan 15 minuten laten staan.
- Intussen olie in wok verhitten en runderreepjes omscheppend bruinbakken.
- Kokosmelk en boemboe toevoegen, doorscheppen en aan de kook brengen.
- Kool en peen toevoegen en gerecht ca. 3 minuten laten stoven.
- Rijst over 4 borden verdelen.
- Rundvlees ernaast scheppen.