Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Aziatische rundvleesschotel
Porties:
4
personen
Total time
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
Chinese kool
▢
½
zakje
peterselie
verse à 30 g
▢
50
g
cashewnoten
ongezouten / zakje à 150 g
▢
300
g
pandanrijst
pak à 400 g
▢
2
eetlepel(s)
zonnebloemolie
▢
2
runderreepjes naturel
a 225 g
▢
½
blik
kokosmelk light
à 400 ml
▢
1
kuipje
boemboe rendang vlees
125 g
▢
1
zak
wortel
julienne gesneden150 g
Instructies
Kool in repen snijden.
Peterselie fijnsnijden.
Cashewnoten grof hakken.
Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking.
Cashewnoten en peterselie door rijst scheppen en met deksel op pan 15 minuten laten staan.
Intussen olie in wok verhitten en runderreepjes omscheppend bruinbakken.
Kokosmelk en boemboe toevoegen, doorscheppen en aan de kook brengen.
Kool en peen toevoegen en gerecht ca. 3 minuten laten stoven.
Rijst over 4 borden verdelen.
Rundvlees ernaast scheppen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Noten
/
Rijst
/
Rundvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Azië
/
Oosters