Aziatische visroerbak met knapperige groenten
Ingrediënten
- 250 g Chinese eiermie
- zout
- 3 eetlepel(s) Oosterse roerbakolie
- 2 bakjes Aziatische roerbakschotel
- 400 gChinese roerbakgroenten
- 200 g taugé
- 2 eetlepel(s) sojasaus
Instructies
- Bereid de mie in water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit de helft van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en roerbak de roerbakschotel al omscheppend gaar.
- Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de roerbakgroenten al omscheppend beetgaar. Schep de taugé en de soja erdoor en warm kort door.
- Schep de afgegoten mie door de visroerbak en warm alles goed door.
- Serveer met de groenten.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Oranje Rivier Colombard/Chardonnay, wit, Zuid-Afrika