Aziatische visroerbak met mie en peultjes

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 250 g chinese mie Soubry
  • zout
  • 4 eetlepels wokolie Conimex
  • 1 ui gesnipperd
  • 1 teentje knoflook gesnipperd
  • 125 g peultjes schoongemaakt
  • eetlepel ketjap manis Conimex
  • 1-2 theelepel sambal oelek Conimex
  • 250 g champignons in plakjes
  • 2 schaaltjes Aziatische visroerbak à 300 g

Instructies

  • Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Giet hem af, spoel hem met koud water en laat hem uitlekken.
  • Verhit 3 eetlepels van de olie in een wok en roerbak de ui met de knoflook en de peultjes 5 minuten.
  • Voeg de ketjap, de sambal en de champignons toe en bak ze 3 minuten mee.
  • Schep de mie erdoor en roerbak alles al omscheppend totdat de mie door en door warm is.
  • Roerbak de visroerbak in de rest van de olie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Serveer de visroerbak met de mie.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met kroepoek.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Mie / Roerbakken / Wokken / Vis
Land van herkomst Azië