Romantisch Cacao-Kaneel Koffiegenot

Deze kaneel-cappuccino wordt gevormd door een heerlijke combinatie van cacao, melk en slagroom.
Porties: 1
Voorbereidingstijd 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 Roma espresso 40 ml of Arpeggio Decaffeinato espresso
  • 1 eetlepel zoete gecondenseerde melk
  • 10 ml karamelsiroop
  • 1 theelepel cacao
  • 80 ml melk
  • 1 kaneelstokje
  • Busje slagroom

Instructies

  • Schenk de gecondenseerde melk in het cappuccinokopje.
  • Voeg de cacao en het kaneelstokje toe aan de melk en roer goed om te mengen.
  • Plaats het kopje onder uw Nespresso machine en zet een espresso van de Roma of Arpeggio Decaffeinato koffie.
  • Bereid het melkschuim met behulp van een Aeroccino melkopschuimer of het stoompijpje van uw Nespresso machine en voeg een flinke lepel toe aan de koffie.
  • Top het kopje af met een mooie toef slagroom en garneer met een beetje karamelsiroop en het kaneelstokje.
  • Geniet van dit romantische cacao-kaneel koffiegenot!

Notities / Tips / Wijnadvies

Deze romantische cacao-kaneel koffie gaat goed samen met een glas dessertwijn, zoals een zoete witte wijn of een lichte rode wijn.

Voedingswaarden

Calories: 180 kcal | koolhydraten: 20 g | Protein: 4 g | Vet: 10 g | Zout: 0.1 mg | Sugar: 15 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Dessert / Warme dranken
Geschikt voor Dieët: Glutenvrij / Vegetarisch
Feestdagen etc Valentijnsdag