Azteeks koffiegenot

Deze kaneel-cappuccino wordt gevormd door een heerlijke combinatie van cacao, melk en slagroom.
Recept categorie(ën) Warme dranken
Voorbereidingstijd 10 minuten
Aantal porties: 1

Van wie is dit recept: Nespresso
Deel dit recept op jou Facebook

Print dit recept

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • Schenk de gecondenseerde melk in het cappuccinokopje.
  • Voeg de cacao en het kaneel toe en roer goed.
  • Zet het kopje onder uw Nespresso machine en zet een espresso van de Roma of Arpeggio Decaffeinato koffie.
  • Bereid het melkschuim met behulp van uw Aeroccino melkopschuimer of het stoompijpje van uw Nespresso machine en voeg een flinke eetlepel toe aan de koffie.
  • Top het kopje af met een mooie toef slagroom.
  • Garneer met een beetje karamel en het kaneelstokje.
  • Geniet ervan.

---------------------------------------------------------------------------------------------



Deel dit lekkers op Facebook
Print dit recept