Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 zak Conimex Wok Noedels 250 g
- 400 g hamlappen
- 3 sinaasappels
- Wok Olie
- 1 bakje Conimex Boemboe voor Babi Ketjap
- 600 g Chinese wokgroenten
- 2 theelepels Conimex Kerrie Djawa
- 3 eetlepels Conimex Ketjap Manis
Instructies
- Kook de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Afgieten en met koud water afspoelen.
- Snijd het vlees in stukjes.
- Pers 2 sinaasappels uit.
- Schil de andere sinaasappel en verdeel deze in partjes.
- Snijd de partjes elk in 4 stukjes.
- Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en roerbak hierin het vlees 5 minuten.
- Voeg de boemboe en het sinaasappelsap toe.
- Goed mengen en 5 minuten laten pruttelen.
- Verhit een hapjespan. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de groenten 5 minuten.
- Voeg het kerriepoeder toe en wok het 1 minuut mee.
- Wok vervolgens de noedels en ketjap 2 minuten mee.
- Roer de stukjes sinaasappel door de babi ketjap.
- Verdeel de noedels en babi ketjap over de borden.