Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- ½ zak Conimex Mie Nestjes 250 g
- 400 g grofgesneden roerbakgroenten
- Conimex Wok Olie
- 1 pakje Conimex Mix voor Bahmi Speciaal
- 1 kleine krop sla
- 1 potje Conimex Atjar Tjampoer
- 200 g hamblokjes
- 4 eetlepels grofgehakte peterselie
Instructies
- Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Afgieten in een vergiet, koud afspoelen en laten uitlekken.
- Verhit een wok.
- Voeg een scheutje olie toe en wok de groenten kort 2 minuten (voor de salade moeten ze knapperig blijven).
- Voeg de groentemix (uit het pakje) en 100 ml water toe en roerbak nog 2 minuten.
- Schep de mie en de kruidenmix (uit het pakje) door het groentemengsel en wok nog 2 minuten.
- Laten afkoelen.
- Scheur de slablaadjes in stukjes.
- Meng de afgekoelde bahmi met de atjar (ook het vocht), de hamblokjes en de peterselie.
- Voeg vlak voor het serveren de sla toe.
- Verdeel de bahmisalade over de kommen of borden