Bami Koeah

bamisoep
Recept categorie(ën) Soep, Varkensvlees, Vlees
Land van herkomst Indonesië
Aantal porties: 4

Van wie is dit recept: Koninklijke Marine
Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept

Print dit recept

---------------------------------------------------------------------------------------------

Benodigdheden:

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

  • Zet de speklappen op met 2 liter water en het bouillonblokje en trek hiervan bouillon.
  • Eventueel zout naar smaak toevoegen.
  • Als de bouillon goed getrokken is de heel fijn gesnipperde knoflook, ve-tsin, ketjap en wat selderie toevoegen en even laten meetrekken.
  • De prei en de rest van de selderie fijnsnijden.
  • Bouillon, uitjes, groente en bami apart opdienen.
  • Houd de bouillon warm op een rechaud.
  • Ieder schept bami op, strooit daarover heen een paar lepels groente en wat uitjes en overgiet het geheel rijkelijk met bouillon.

---------------------------------------------------------------------------------------------



Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept
Print dit recept