Barbequeschaalgerecht Gambo, de stoere nixnuts

Barbequeschaalgerecht Gambo, de stoere nixnuts

Recept categorie(ën) Barbecue, Vis
Aantal porties: 4

Van wie is dit recept: Auteur Onbekend
Deel dit recept op jou Facebook Pin dit recept

Print dit recept

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ingrediënten:

Bereidingswijze:

Voorbereiding:

  • Maak een marinade van de olijfolie, citroensap, knoflook, kaneel, zout en peper.
  • Verwijder alle losse sprieten en pootjes van de gamba's.
  • Leg de gamba's in deze marinade en laat ze in de koeling hoogstens 1 uur marineren.

Bereidingswijze:

  • Vet de barbequeschaal in met olie of boter en leg de helft van de tomatenplakjes en alle courgetteplakjes op de bodem.
  • Strooi er zout, peper en oregano overheen.
  • Leg de gamba's op de tomaten/courgettes en leg de andere helft van de tomaten op de gamba's.
  • Meng 6 el van de gambamarinade met de crème fraiche en schenk deze over de tomaten(per barbequeschaal).
  • Doe de barbequeschotel op de barbecue, met gesloten deksel 20 tot 25 minuten.

Tips

Dit recept is zelfbedacht

---------------------------------------------------------------------------------------------



Deel dit lekkers op Facebook Pin dit recept
Print dit recept